“Lapsen konttaus, ensi askeleet, ensimmäinen syntymäpäivä tai halaus isomman sisaruksen kanssa. Nämä ovat niitä nopeasti ohikiitäviä hetkiä, joihin voit aina palata myöhemmin uudestaan.”

Lapsikuvaus


Haaveissa ikuistaa kuviin lapsen ensi askeleet tai 1vuotis syntymäpäivä?


Kuvauksessa ikuistan lapsenne juuri sellaisena, kun hän on omana ainutlaatuisena persoonana. Kuvaus tapahtuu aina lapsen ehdolla ja haluankin, että lapsikuvaus on lapselle rento, leikkisä ja hauska yhteinen leikkihetki. Kuvauksissa lapsi saa leikkiä, hassutella ja juosta. Kahden pienen lapsen äitinä olen tottunut lapsenomaiseen käyttäytymiseen ja lapset saavat aina olla lapsia <3


Syksyllä ja talvella kuvaus pyritään toteuttamaan luonnonvalostudiossani mahdollisimman aamupäivästä, koska valon määrä on silloin suurimmillaan. Kuvauksessa voidaan ottaa myös sisarkuvia. Kuvaukseen voi myös tulla ilman merkkipäivää; aina on oikea aika tallentaa nopeasti kehittyvästä lapsesta muistoja valokuviin.


Lapsikuvaus voidaan toteuttaa 6 kk ikäisestä vauvasta ylöspäin.

Mitä kuvaus sisältää?


  • Kuvauksen suunnittelun toiveesi huomioiden
  • 1 h kuvauksen studiossa
  • Sisarkuvat
  • Lainavaatteiden käytön
  • Studion rekvisiitan käytön
  • +60 kuvan valintakuvagallerian musta- että värillisiä digikuvia, joista voitte valita haluamanne kuvat tai halutessanne ostaa koko gallerian


Valmistautuminen kuvaukseen..


  • Maanläheiset värit vaatteissa - vältä isoja kuvioita ja printtejä
  • Suosittelen yksivärisiä vaatteita, jonka voit halutessasi lainata lainavaaterekistäni


Ennen kuvausta


Saatte kuvaukseen liittyvän tarkemman ohjeistuksen minulta sähköpostilla.

sari salo photography lapsikuvaus helsinki

FAQ

Tuonko omia vaatteita lapsikuvaukseen?

Voit tuoda omat vaatteet lapsikuvaukseen tai halutessasi voit myös lainata lainavaaterekistäni lapselle mieleisen vaatteen. Lainavaaterekistä löytyy eri ikäisille ja kokoisille lapsille vaatteita.

Mitä jos sairastun ennen kuvauksia?

Sairastapauksissa siirrämme aina kuvauksia. Myöskään kuvaaja ei saavu sairaana paikalle. Sovimme uuden kuvausajan mahdollisimman lähelle peruuntunutta kuvaushetkeä. Sairastapauksissa voit ottaa yhteyttä minuun laittamalla sähköpostia hello@sarisalo.fi tai instagramissa laittamalla viestiä @sarisalophotography.

Voinko maksaa kuvauksen useammassa osassa?

Varausmaksu maksetaan kuvauksen varauksen yhteydessä. Etukäteen sovittaessa onnistuu kuvauksen loppuosan maksu osissa.