Varaa kuvaus

Mahtavaa, että valitsitte juuri minut valokuvaajaksi ikuistamaan ainutlaatuiset hetkenne ja kertomaan tarinanne. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä suunnittelemaan teille teidän näköisenne kuvauksen!


Tutustuthan kuvausehtoihini niin matkamme yhdessä voi alkaa!

Varaamalla kuvauksen sitoudut kuvausehtoihin.


Voit varata kuvauksen alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla.

Vastaan viesteihin muutaman päivän sisällä.


Sähköposti:

hello@sarisalo.fi


Instagram:

@sarisalophotography


Studio:

Loisteputki 4, C-rappu 2. kerros

00750 Helsinki


Haluatko varata

kuvauksen kanssani?

sari salo photography lapsikuvaus helsinki

I. Tutustu portfoliooni.

Tutustu portfoliooni ja kuvaustehoihini. Mikäli uskot, että olemme Match, laita minulle yhteydenottokaavakkeen kautta viestiä.

 

II. Sovitaan kuvausaika.

Sovitaan alustava kuvausaika ja suunnitellaan teidän näköinen kuvaus.

 

 

 

 

III. Kuvausmaksu ja ohjeistus.

Kuvausmaksun jälkeen toimitan vielä viimeiset vinkit kuvaukseen valmistautumisen suhteen, jotta kuvaus olisi mahdollisimman onnistunut ja teidän näköinen.

 

IV. Kuvauspäivä

Tapaamme sovitussa lokaatiossa - joko studiossa tai miljöössä - ja tehdään kuvauksesta rento ja hauska päivä! Teidän ei tarvitse tietää tai osata kameran edessä mitään - minä ohjeistan, neuvon, asettelen ja autan.

V. Kuvien valinta ja toimitus

Lähetän salasanalla suojatun valintakuvagallerian kuvistanne, josta voitte kahden viikon sisällä valita suosikkinne tai halutessanne kaikki kuvat. Valinnan jälkeen lähetän laskun kuvistanne. Saatte sähköpostilla viimeistellyt valitut kuvat 23 viikon sisällä valinnastanne.


Ihastelkaa kuvianne, katsokaa niitä yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa, antakaa lahjaksi sukulaisille ja kehystäkää rakkaimmat kuvat seinälle tauluiksi!


sari salo photography newborn kuvaus helsinki