“Ne yhteiset hetket, jossa teidän välinen rakkaus, yhteys ja hassuttelu saa näkyä ja kuulua. Ne halaukset, kauniit sanat ja ihanat katseet toisillenne - ne tallennan valokuviin. Perhe on kaikki mitä sinulla on, tässä ja nyt.”

Perhekuvaus


Katseet, yhdessä olo, läheisyys & teidän välinen yhteys toisiinne - siitä on teidän perhe tehty.


Perhekuvauksessa tallennan teidän perheenne välillä vaalivaa rakkautta, teidän yhteyttä toisiinne sekä teidän perheen luontaista tapaa olla juuri teidän perhe. Haluan tuoda esille jokaisen perheenjäsenen oman persoonan. Lapset saavat olla lapsia - hassuttelut ja höpsöttelyt kuuluvat kuvaukseen!


Perhekuvat tulevat säilymään muistoissanne pitkään. Ripustakaa kuvia seinille, jakakaa sukulaisille lahjoina ja kuvat tulevat vaan entistä merkityksellisemmiksi vuosien mittaan.


Kuvaus voidaan toteuttaa joko studiossa tai perheenne valitsemassa miljöössä. Voin myös ehdottaa teille sopivia kuvauspaikkoja toiveidenne perusteella!

Mitä perhekuvaus sisältää?


  • Kuvauksen suunnittelun toiveenne huomioiden
  • 1 h studiossa/ 11,5h miljöössä
  • Sisarkuvia, yksittäisiä kuvia lapsista
  • Lainavaatteiden käytön
  • Studion rekvisiitan käytön
  • +60 kuvan valintakuvagallerian musta- että värillisiä digikuvia, joista voitte valita haluamanne kuvat tai halutessanne ostaa gallerian kaikki kuvat.



Valmistautuminen kuvaukseen..


  • Maanläheiset värit vaatteissa - vältä isoja kuvioita ja printtejä
  • Suosittelen yksivärisiä vaatteita, jonka voit halutessasi lainata lainavaaterekistäni
  • Luonnollinen meikki, joka tuntuu omalta
  • Hiukset vapaasti auki tai laineilla


sari salo photography perhekuvaus helsinki

Ennen kuvausta


Saatte kuvaukseen liittyvän tarkemman ohjeistuksen minulta sähköpostilla. Ja minulta voi aina kysyä mitä vaan kuvaukseen liittyvää!


Minä ohjaan, opastan ja neuvon läpi kuvauksen eli sinun ei tarvitse osata tai tietää mitään ennen kuvausta kuvattavana olemisesta. Tästä tulee ikimuistoinen kuvauspäivä! <3

sari salo photography perhekuvaus helsinki
01 / 06

FAQ

Tuommeko omia vaatteita perhekuvaukseen?

Voit tuoda omat vaatteet perhekuvaukseen tai halutessasi voit myös lainata lainavaaterekistäni lapselle ja äidille vaatteita. Olen myös värianalyysin ammattilainen - hyödynnä ammattitaitoani vaatteiden värien valinnoissa! Lainavaaterekistä löytyy eri ikäisille ja kokoisille lapsille vaatteita.

Mitä jos sairastumme ennen kuvauksia?

Sairastapauksissa siirrämme aina kuvauksia. Myöskään kuvaaja ei saavu sairaana paikalle. Sovimme uuden kuvausajan mahdollisimman lähelle peruuntunutta kuvaushetkeä. Sairastapauksissa voit ottaa yhteyttä minuun laittamalla sähköpostia hello@sarisalo.fi tai instagramissa laittamalla viestiä @sarisalophotography.

Voinko maksaa kuvauksen useammassa osassa?

Varausmaksu maksetaan kuvauksen varauksen yhteydessä. Etukäteen sovittaessa onnistuu kuvauksen loppuosan maksu osissa.

Tarvitseeko meidän osata tai tietää jotain kameran edessä olemisesta?

Ei tarvitse! Minä ohjeistan, neuvon ja huolehdin kuvauksen rennosta sujuvuudesta.