“Oman äitiyteni ansiosta vauvojen käsittely on minulle hyvin luontevaa. Ensimmäinen lapseni oli koliikkivauva, jonka takia olen tottunut itkuisiin vauvoihin. Koen rauhallisen olemukseni ja turvallisen käsittelyni olevan ehdottomasti yksi vahvuuksistani vauvakuvauksissa.”

Newborn-kuvaus


Talleta sydämeesi tämä vauvantuoksuinen hetki, johon voit aina palata uudestaan.


Newborn-kuvaus on hyvä varata hyvissä ajoin jo odotusaikana. Teemme lasketulle ajalle varauksen, joka vahvistuu vauvan synnyttyä. Vauvan syntymän jälkeen sovimme yhdessä kuvauspäivän. Kuvaus toteutetaan lämmitetyssä luonnonvalostudiossani vauvan ollessa noin 514 vuorokauden ikäinen.


Kuvaus etenee aina vauvantahtisesti ja siksi kuvaukseen on hyvä varata 3 h. Turvallinen vauvan käsittely on kaiken lähtökohta kuvaukseen. Vauvakuvaus toteutetaan aamupäivästä, koska valon määrä on silloin suurimmillaan. Kuvauksessa voidaan ottaa myös sisar- ja perhekuvia.

Kuvauksen eteneminen


Aloitan vauvan yksilökuvista ja minusta on ihanaa ikuistaa vauva myös hänen tulovaatteillaan. Usein vauvan tulovaatteilla on jokin ihana tarina taustalla. Kuvauksen aikana perhe saa nauttia rauhassa omasta ajastaan, levätä sekä syödä aamupalaa. Mikäli perheessä on sisaruksia, aloitamme ottamalla sisarkuvat ensin. Perhekuvia otetaan vauvantahtisesti sopivissa välein.


Mitä kuvaus sisältää?


 • Kuvauksen suunnittelun toiveesi huomioiden
 • Kattava valmistautumisopas vauvakuvaukseen
 • Turvallisen vauvantahtisen 3h kuvauksen lämmitetyssä luonnonvalostudiossani
 • Perhe- ja sisarkuvat vauvan kanssa
 • Kevyt aamupala
 • Lainavaatteiden käyttö sekä vauvalle, äidille ja mahdollisille sisaruksille
 • Studion rekvisiitan käytön
 • +60 kuvan valintakuvagallerian sekä musta- että värillisiä kuvia, josta voit valita 10 omavalintaista viimeisteltyä digikuvaa. Mahdollisuus myös ostaa valintakuvagallerian kaikki kuvat.


Ennen kuvausta


Lähetän sinulle sähköpostilla kattavan valmistautumisoppaan, josta löydät kaiken tarvittavan tiedon, joka on hyvä tietää ennen kuvausta. Ja minulta voi aina kysyä mitä vaan kuvaukseen liittyvää - minä autan ja olen teitä varten läpi kuvauksen!

sari salo photography newborn kuvaus helsinki

Olen Sari, kahden pienen lapsen äiti.


Kahden pienen lapsen äitinä olen kiitollinen siitä, että kävin heidän kanssaan Newborn-kuvauksissa. Vauvan ensi päiviin ja viikkoihin pääsen kuvieni kautta palaamaan koska tahansa - vauvan tuoksu, ihon pehmeys ja ne pienet sormet. Kaikki nämä ihanat muistot ovat tallessa, sydämessäni. <3


Oman äitiyteni ansiosta vauvojen käsittely on minulle hyvin luontevaa. Ensimmäinen lapseni oli koliikkivauva, jonka johdosta olen tottunut käsittelemään itkuisia vauvoja. Koen rauhallisen olemukseni ja turvallisen käsittelyni olevan ehdottomasti yksi vahvuuksistani vauvakuvauksissa.


Äitiyden arvoni:


 • Lämminhekisyys
 • Turvallisuus
 • Rauhallisuus
 • Riität juuri sellaisena kuin olet
sari salo photography newborn kuvaus helsinki

FAQ

Milloin Newborn-kuvaus kannattaa varata?

Newborn-kuvaus on hyvä varata hyvissä ajoin jo odotusaikana.

Mitä jos vauva syntyy etuajassa tai raskaus menee yliajalle?

Olen varannut kalenteriini tarpeeksi tilaa, jotta saamme kuvattua vauvan lähiviikkoina ennen ja jälkeen lasketun ajan. Kun vauva on syntynyt, sovimme yhdessä kuvauspäivän.

Mitä jos vauva on itkuinen kuvauspäivänä?

Ei hätää. Olen varannut newborn-kuvaukseen riittävästi aikaa, meillä ei ole kiire. Kuvaukset etenevät aina vauvan ehdoilla. Minun oma ensimmäisellä lapsellani oli koliikki, jonka kokemuksen myötä minulle vauvan itku on täysin luonnollista ja itkuisen vauvan käsittely on luontevaa.

Tuonko omia vaatteita newborn-kuvaukseen?

Ei tarvitse ellet halua tuoda jotain erityistä, jonka haluat vauvalla kuvattavan. Minulta löytyy mm. kapalokankaita ja pieniä kuvausvaatteita.

Saadaanko tarkempi info Newborn-kuvauspäivään valmistautumisesta

Saatte sähköpostiinne valmistautumisoppaan, josta löytyy kaikki tarvittava tieto liittyen kuvaukseen.

Mitä jos sairastun ennen kuvauksia?

Sairastapauksissa siirrämme aina kuvauksia. Myöskään kuvaaja ei saavu sairaana paikalle. Sovimme uuden kuvausajan mahdollisimman lähelle peruuntunutta kuvaushetkeä. Sairastapauksissa voit ottaa yhteyttä minuun laittamalla sähköpostia hello@sarisalo.fi tai instagramissa laittamalla viestiä @sarisalophotography.

Kuinka monta kuvaa Newborn-kuvauksen valintagalleria sisältää?

Newborn-kuvauksen valintagalleria sisältää +60 kuvaa sekä musta- että värikuvina.

Voinko maksaa kuvauksen useammassa osassa?

Varausmaksu maksetaan kuvauksen varauksen yhteydessä. Etukäteen sovittaessa onnistuu kuvauksen loppuosan maksu osissa.