“Ole kiitollinen kauniisti muuttuneelle kehollesi, joka kasvattaa sisällään uutta elämää. Haluan, että tunnet itsesi kauniiksi ja upeaksi Mamaksi - olet sitä ja paljon muuta! <3”

Odotus-kuvaus


Raskausajan kuvaus - ihana muisto, johon voit aina palata uudestaan.


Odotus-kuvaus on ihana tapa tallentaa tämä ainutlaatuinen ja ihana hetki elämässä. Kuvaus vahvistaa tunnesidettä syntymässä olevaan lapseen sekä saat muistoja itsellesi tästä raskaudesta ja muuttuneesta upeasta kehostasi, joihin voit aina palata fiilistelemään myöhemmin uudelleen. Ja lupaan sinulle, että nämä kuvat tulevat vain kasvamaan arvoa vielä vuosienkin päästä - kun katselet näitä ihania kuvia yhdessä lapsesi kanssa.


Odotusajan kuvaus toteutetaan raskauden viimeisellä kolmanneksella eli rv 3036, jolloin vatsa on selkeästi jo esillä. Näillä viikoilla äidin vointi on yleensä hyvä, kun viimeisten raskausviikkojen mahdollinen pahin turvotus ei vielä näy.


Kuvaukseen voi tulla joko yksin tai puolison kanssa. Kuvauksessa mahdollista ottaa kuvia sekä äidistä yksin että yhdessä puolison kanssa.

Mitä kuvaus sisältää?


  • Kuvauksen suunnittelun toiveesi huomioiden
  • 1 h kuvauksen studiossa tai miljöössä
  • Lainavaatteiden käytön
  • Studion rekvisiitan käytön
  • +60 kuvan valintakuvagallerian musta- että värillisiä digikuvia, joista voitte valita haluamanne kuvat tai halutessanne ostaa koko gallerianValmistautuminen kuvaukseen..


  • Maanläheiset värit vaatteissa - vältä isoja kuvioita ja printtejä
  • Suosittelen yksiväristä mekkoa tai paitaa, jonka voit halutessasi lainata lainavaaterekistäni
  • Ihonväriset tai valkoiset alusvaatteet
  • Luonnollinen meikki mutta suosittelen hieman vahvempaa kuin arkimeikki
  • Hiukset vapaasti auki tai laineilla


Ennen kuvausta


Saat kuvaukseen liittyvän tarkemman ohjeistuksen minulta sähköpostilla.


Minä ohjaan, opastan ja neuvon läpi kuvauksen eli sinun ei tarvitse osata tai tietää mitään ennen kuvausta kuvattavana olemisesta. Tästä tulee ikimuistoinen kuvauspäivä! <3

sari salo photography Odotus kuvaus helsinki

FAQ

Tuonko omia vaatteita Odotus-kuvaukseen?

Voit tuoda omat vaatteet odotuskuvaukseen tai halutessasi voit myös lainata lainavaaterekistäni itsellesi mieleiset vaatteet.

Mitä jos sairastun ennen kuvauksia?

Sairastapauksissa siirrämme aina kuvauksia. Myöskään kuvaaja ei saavu sairaana paikalle. Sovimme uuden kuvausajan mahdollisimman lähelle peruuntunutta kuvaushetkeä. Sairastapauksissa voit ottaa yhteyttä minuun laittamalla sähköpostia hello@sarisalo.fi tai instagramissa laittamalla viestiä @sarisalophotography.

Voinko maksaa kuvauksen useammassa osassa?

Varausmaksu maksetaan kuvauksen varauksen yhteydessä. Etukäteen sovittaessa onnistuu kuvauksen loppuosan maksu osissa.