Kuvausehdot valokuvaukseen tuleville


Kuvauksien maksutapana toimii laskutus, jonka lähetän sähköpostilla. Kaikki hinnastoni hinnat sisältävät alv. 24 %. Valmiit kuvagalleriat koostuvat kaikista valokuvaajan valitsemista kuvista. Kuvien valintagalleriat sisältävät sekä värillisiä että mustavalkoisia kuvia ja valintagalleriaan kuuluu kuvia vähintään 60 kpl.


Kuvauksien varausmaksu on 150 euroa, joka maksetaan varauksen yhteydessä (ei koske yrityskuvausta). Varausmaksu vähennetään lopullisesta kuvapaketin hinnasta.

Kuvausten hinnat koostuvat sekä varausmaksusta 150 euroa että valitusta kuvapaketista, joka sitouttaa 5 tai 10 kuvan ostoon riippuen kuvauksesta (Newborn ja Perhekuvaus Miljöössä -kuvaukset 10 kuvaa, Lapsi-, Perhe-, Odotus- ja Äiti & Lapsi -kuvaukset 5 kuvaa). Kuvapaketin hinnoittelut ja niihin sisältyvät kuvat löytyvät Hinnasto-välilehdeltä.


Kuvausehdot asiakas hyväksyy varaamalla kuvauksen ja maksamalla varausmaksun. Kuvausvaraus on sitova, jota voidaan siirtää yllättävien tapahtumien sattuessa esim. sairastapauksen takia. Sekä kuvaaja että kuvattava ovat velvollisia ilmoittamaan toiselle osapuolelle sairastumisestaan mahdollisimman pian (mielellään 24 h sisällä kuvauksen alkamisajankohdasta) ja tällöin kuvaukset siirretään mahdollisimman lähelle peruuntunutta kuvauksen ajankohtaa. Jos kuvausaika perutaan kokonaan ilman painavaa syytä, kuvauksen varausmaksua ei palauteta.


Ennen kuvauksen varausta asiakas tutustuu kuvaajan portfolioon, hyväksyy portfolion mukaisen kuvaustyylin sekä tavan jälkikäsitellä kuvia. Mahdolliset toiveet värillisistä sekä mustavalkoisista kuvista on esitettävä valmiin kuvagallerian saamisen yhteydessä. Kuvia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle ilman valokuvaajan erillistä lupaa. Valokuvaaja säilyttää kuvia itsellään 1 vuoden ajan.


Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, oikeus muutoksiin pidätetään. Miljöökuvauksissa on aina säävaraus ja huonon sään yllättäessä kuvaukset voidaan siirtää asiakkaan toiveen mukaan joko studiolle tai toiselle lähellä olevalle päivälle.


Lahjakortteja on mahdollista ostaa kaikkiin kuvauksiin. Lahjakortti toimitetaan sähköisesti tulostettavana tiedostona maksun jälkeen. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Käyttämättömiä lahjakortteja ei muuteta eikä palauteta rahaksi.


Asiakas saa käyttää ja tulostaa valokuvaajalta ostamiaan kuvia vapaasti mutta niitä ei saa jälkikäsitellä, rajata eikä muuttaa. Kuvat ovat asiakkaan omassa vapaassa käytössä, mutta valokuvaajalla pysyy aina tekijänoikeudet taideteoksiinsa. Sosiaalisen median alustasta riippuen mainitsethan aina kuvia käyttäessäsi kuvaajan joko Instagramissa @sarisalophotography tai Facebookissa (Meta) Sari Salo Photography.


Kuvaajalle on oikeus käyttää kuvia markkinoinnissa sekä portfoliossa.


Varausehdot värianalyysiin tuleville


Värialayysin maksutapana toimii laskutus, jonka lähetän sähköpostilla käynnin jälkeen. Kaikki hinnastoni hinnat sisältävät alv. 24%.


Varaus on sitova, jota voidaan siirtää yllättävien tapahtumien sattuessa esim. sairastapauksen takia. Jos olet sairastumisen vuoksi estynyt tulemaan varaamanasi aikana, voit siirtää ajanvarausta eteenpäin lähettämällä sähköpostia hello@sarisalo.fi tai nettisivujen yhteydenottolomakkeella.


Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, oikeus muutoksiin pidätetään.


Lahjakortteja on mahdollista ostaa värianalyysiin. Lahjakortti toimitetaan sähköisesti tulostettavana tiedostona maksun jälkeen. Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Käyttämättömiä lahjakortteja ei muuteta eikä palauteta rahaksi.